creation site internet creation site web logiciel creation site L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L
L

ZAAL FABRY - tentoonstellingen

FR

De Fabryzaal leent zich perfect voor tentoonstellingen.

In deze ruimte en met de infrastructuur voorhanden komen zowel grote kunstwerken als kleine pareltjes (in de kleine ruimtes op de verdieping) volledig tot hun recht.

 

Panelen

Wij beschikken over een set panelen met clipsysteem, heel praktisch in het gebruik. Ze kunnen dienen om stands af te bakenen of om werken aan op te hangen. Elk paneel kan worden voorzien van eigen belichting, van hangers of haakjes. De panelen zijn donkerblauw, de bedecking is van nylon en het is mogelijk om met Velcro te werken (200g/cm2). Een paneel meet 200cm op 100cm en we hebben er 80 van.

Er zijn eveneens een dertigtal houten panelen beschikbaar van 300cm op 120cm, bijzonder geschikt om grotere kaders of doeken aan op te hangen. L'assemblage de ces panneaux se fait de 0° à 360°.

  

Kettinkjes, haakjes, tiges pour cimaises stangetjes voor lijsten, spots en andere benodigdheden. Alles is voorhanden zodat uw artiesten hun werken optimaal in de kijker kunnen zetten.

Onze technici verzorgen de plaatsing van het materiaal

  

Varia

Sokkels

We hebben ook een dertigtal tentoonstellingssokkels van verschillende afmetingen. Een aantal zijn voorzien van een plexi koepel om de tentoongestelde werken te beschermen. De exacte afmetingen vindt u in bijgaande lijst.

Verder zijn er ook allerhande plexi displays voor het tentoonstellen van manuscripten, boeken, documenten, foto’s of medailles.

Gestion & contrôle